Onze camping

 

Rust en groen, daarvoor komt u naar onze terrassencamping in het heuvellandschap van Zuid-Limburg.


Hoeve Krekelberg is een uitstekend verzorgd natuurkampeerterrein, met zo'n 75 ruime plaatsen (onderlinge afstand: 7 meter) gelegen op verschillende terrassen tegen een helling. Deze unieke ligging biedt u een fraai uitzicht over het omringende Zuid-Limburgse heuvelland. De hoeve zelf is een eeuwenoude, typisch Limburgse carréboerderij, die nog volop in bedrijf is.

This text will be replaced

Naast rust en groen, hechten wij ook veel waarde aan comfort. Een zwembad of disco vindt u niet op onze camping, wel uiteenlopende voorzieningen die zorgen voor een prettig en comfortabel verblijf. Ons moderne toiletgebouw, de slecht-weer / inforuimte en het  kindvriendelijke veld met veilige kindertoestellen zullen u aangenaam verrassen.

Onze Camping
Camping Hoeve Krekelberg is centraal gelegen in Zuid-Limburg, een streek waar veel te zien en te beleven is. Uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden liggen binnen uw bereik. 
Fraaie landschappen en gevarieerde natuurgebieden worden afgewisseld met bijzondere attracties. 

Stichting Natuurkampeerterreinen
Onze kampeerders kiezen bewust voor rust, groen en ruimte. Wij zijn daaromlogo stichting aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen (SNK). Onze kampeerders dienen in het bezit te zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kunt u zowel bij de stichting als bij ons op het terrein aanschaffen.